TARİHÇEMİZ

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

29.09.2021 775

ŞEHİT HASAN HÜSEYİN DAŞDEMİR ORTAOKULU

Şehit Hasan Hüseyin Daşdemir Ortaokulu Fidyekızık Pınar Mahallesi'nde Kanuni Ortaokulu olarak 2013 yılında kuruldu. 2016 yılı sonuna kadar burada eğitim-öğretime devam eden okulumuz binasının Kanuni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne devredilmesi ve Bağlaraltı Mahallesi Cebel Caddesi üzerinde yeni okul binasının yapılmasıyla 2017 yılı şubat ayında taşınarak eğitim-öğretime yeni binasında devam etmiştir. Okulumuz tarihi Fidyekızık Köyü ve Uludağ'ın eteklerinde muhteşem doğal güzelliğin ve zenginliğinin bulunduğu bir bölgede, yeni yerleşim alanlarının ve planlı kentleşmenin olduğu nezih bir çevrede yer almaktadır. 24 derslik ve bünyesinde yer alan imam hatip ortaokulu, anasınıfı ve  özel eğitim sınıfı ile eğitim- öğretime devam edilmektedir.

29-09-2021